over ons

Transport zit in ons DNA
Wij zijn Hans, Anita, Roy en Ralph Rens en wij zijn Rebro Transport Service B.V. Als hecht familiebedrijf zetten we alles op alles om altijd de best passende logistieke oplossing voor uw bedrijf te vinden. Hans en Anita begonnen in 2007 met Rebro, maar waren daarvoor alle lange tijd actief in de wereld van logistiek en transport. In 2011 stapten zoons Roy en Ralph bij in het bedrijf: eerst als chauffeurs om zelf ervaring op te doen op de weg en nu, samen met Hans en Anita, als eindverantwoordelijken voor alle werkzaamheden van Rebro.

In het logistieke hart van Europa

Rebro Transport Service is gevestigd in Rucphen; centraal gelegen tussen de grote internationale havens van Antwerpen en Rotterdam en het Ruhrgebied. En bovendien ook de gemeente waar de familie Rens haar wortels heeft. In 2017 verhuisde Rebro naar een nieuw bedrijfspand op de huidige locatie aan de Kraaihei. Daar is het veelzijdige wagenpark ondergebracht in een ruime loods met werkplaats. We beschikken er onder andere over een eigen tankplaats en wasplaats. En ook hier speelt duurzaamheid een belangrijke rol: het nieuwe pand is voorzien van zonnepanelen en Rebro is in het bezit van het keurmerk Duurzaam Repareren. Met deze focus op onderhoud en reparatie voorkomen we stilstand van voertuigen en kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Van paard en wagen tot hypermoderne trucks

De liefde voor de transportwereld wordt in de familie Rens van generatie op generatie overgedragen. Zowel de grootvaders van Hans, als die van Roy en Ralph, zaten al in het transport; uiteraard in die tijd nog met paard en wagen. Langzaamaan deed modernisering zijn intrede, terwijl Hans hier van jongs af aan in meegroeide. Ook Roy en Ralph groeiden op tussen de vrachtwagens. Zo reden ze als jongetjes in de vakanties mee naar Italië, en hielpen ze op zaterdag in de werkplaats of met het laden en lossen. Het familiebedrijf voortzetten is dan ook een logische stap: de paarden zijn inmiddels vervangen door een hypermodern wagenpark, maar de passie voor transport zit bij de familie Rens in het bloed.

Betrouwbaar en betrokken teamwork

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een innovatief transportbedrijf dat uitblinkt in specialistische transporten. Zo was Rebro een van de eerste Nederlandse bedrijven met eigen LZV combinaties en tevens een van de grootste Nederlandse transporteurs met eigen (BDF) wissellaadbakken.

 

Ook wordt rekening gehouden met duurzaamheid, onder meer door met vernieuwde en besparende vrachtwagencombinaties de weg op te gaan. Natuurlijk doen wij dit als familie Rens allemaal niet alleen. Dag en nacht zetten meer dan 90 enthousiaste medewerkers zich in voor uw transport: op de weg, op kantoor en in onze eigen werkplaats.

Bel ons vrijblijvend

WhatsApp ons

error: Content is protected !!