BDF Transport

Bent u op zoek naar BDF transport? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste website terecht gekomen. Rebro Transport is onder andere gespecialiseerd in BDF Transport door heel Europa.
 
Rebro Transport beschikt over zogenoemde “BDF-wagens” en dit zijn speciale vrachtwagens die voorzien zijn van zogenaamde BDF wissellaadbakken wisselsysteem. Zo wordt er gereden met een BDF-laadbak van de klant. Hiervoor hebben wij tevens ook BDF aanhangwagens beschikbaar.
 
Met dit systeem hoeven geladen containers niet langer met een heftruck of kraan van de vrachtwagen getild te worden, maar kan de wagen deze zelf lossen en direct een nieuwe container laden.

Bespaar veel tijd en moeite

Het BDF wissellaadsysteem bespaart op die manier zowel de klant als de chauffeur een hoop tijd en moeite. Daarnaast geven wij u graag advies over de beste logistieke oplossing voor uw bedrijf. Zo bent u altijd verzekerd van transport op maat.
 
Door voor Rebro Transport te kiezen, kiest u altijd voor kwaliteit en maatwerk. Zou u graag meer willen weten over BDF of over onze andere diensten? Neem dan snel contact met ons op en wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Mail ons