KWALITEIT EN CERTIFICERING VAN REBRO TRANSPORT

Kwaliteit is onmisbaar voor Rebro Transport Service. Daarom hanteren we een sterk kwaliteitsbeleid waarin duurzaamheid en sociaal ondernemen centraal staan. Iedere medewerker van Rebro is betrokken bij het halen van onze kwaliteitsdoelstellingen. Daarnaast zijn we in het bezit van specifieke certificaten en keurmerken.

Pay checked

Paychecked

Met het keurmerk Paychecked in Transport kunnen vervoerders aantonen dat ze voldoen aan de eisen die zijn vastgelegd in de Wet Aanpak Schijnconstructies. Onze opdrachtgevers hebben de garantie dat Rebro uitvoerig door een erkende inspectie-instelling is gecontroleerd op het correct uitbetalen van salarissen aan onze werknemers en het voeren van een deugdelijke administratie. Zo wordt ketenaansprakelijkheid voorkomen en het risico dat u als opdrachtgever zaken doet met een foute vervoerder verkleind.
www.paychecked.nl.

Wij leiden vakmensen op

Erkend leerbedrijf

Een titel waar we extra trots op mogen zijn! Het keurmerk Erkend Leerbedrijf betekent dat we bij Rebro Transport leergierige en gemotiveerde studenten de kans bieden om binnen onze organisatie ervaring op te doen in de sector. Door te helpen bij de opleiding van studenten leveren we een bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap binnen de transportwereld. Zij hebben, op hun beurt, een frisse kijk op ons bedrijf en zorgen voor een gezonde mix van jong en wat ouder.
www.s-bb.nl.

RDW Erkenning

Onze belangrijkste RDW erkenning is de Algemene Periodieke Keuring (APK). Deze keuring is in Europa wettelijk verplicht en bevordert de verkeersveiligheid en beschermt het milieu. Alleen bedrijven met een speciale APK-erkenning mogen deze keuring uitvoeren. Naast de goedkeuring voor het uitvoeren van de APK heeft Rebro Transport ook erkenningen voor het tenaamstellen van voertuigen en zijn we in het bezit van een handelaarskenteken.
www.rdw.nl.

'RAI

RAICARROSERIENL

Veiligheid voorop! Daarom is Rebro ook lid van RaiCarrosserieNL, belangenbehartiger van fabrikanten en importeurs van vervoersmiddelen. Met dit lidmaatschap zijn we bevoegd om LPK keuringen te verzorgen: de jaarlijkse keuring van laadkleppen waarmee de veiligheid van uw laadklep beter is gewaarborgd.
www.raicarrosserie.nl

DUURZAAM REPAREREN

Het keurmerk Duurzaam Repareren is een goed voorbeeld van hoe Rebro werkt aan innovatie en duurzaamheid. We zijn dan ook trots dat we dit certificaat hebben behaald. Bedrijven met het keurmerk hebben niet alleen een duurzame bedrijfsvoering, maar gebruiken ook producten en middelen die niet (onnodig) schadelijk zijn voor het milieu, de medewerkers en de klanten. Zo kunnen onze opdrachtgevers kiezen voor een duurzame trailerservice-partner.
www.duurzaamrepareren.nl