24/7 service

Voor een transportbedrijf is de staat van het materieel doorslaggevend. Zowel truck, trailer als aanhangwagen moeten te allen tijde in topconditie zijn. Toch kan het zijn dat u wordt geconfronteerd met een ongeplande stilstand. Of het nu een haperde laadklep bij de klant is. Of een klapband op de snelweg. Hiervoor hebben wij onze 24/7 service. Of het nu in Nederland of ergens anders in Europa is. Onze monteur staat uw chauffeur direct te woord. Op deze manier kan de monteur met de juiste informatie naar de plaats van de stranding rijden. Tijdens de reparatie houdt hij u op de hoogte en meldt zich af zodra het probleem is opgelost. Zo houden we de stilstand tot een minimum en bent u exact op de hoogte van het probleem.

Neem vandaag contact met ons op

Rebro Trailer Service B.V. is een relatief jong service bedrijf wat een tevreden en trouwe klantenkring opgebouwd heeft. Met onze uitgebreide werkplaats en ruime ervaring zijn wij altijd in staat om u de service te kunnen bieden die u nodig heeft.

Zou u graag willen weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en plan nog vandaag uw werkplaatsafspraak in op 0165-224240.

Bel ons vrijblijvend

WhatsApp ons