Voor onze locatie in Rucphen zijn wij op zoek naar een:

APK KEURMEESTER / MONTEUR

In 2007 zijn we vanuit een sterk geloof gestart met onze onderneming. Heel wat jaren leveren wij met enthousiasme en eenvoud altijd de best passende oplossing. Onze ambitie! Wij zijn ervan overtuigd dat we dit blijvend kunnen doen door het creëren van duidelijke, innovatieve en specialistische uitkomsten. Waarbij een duurzame gezonde groei met de juiste mensen centraal staat.

Flexibiliteit en continue in beweging zijn staan centraal. We zijn gericht op ontwikkelingen en we zijn innovatief. We zijn steeds bewust bezig met de ander. We verplaatsen en verdiepen ons in de ander en realiseren we met elkaar de best passende oplossing.

Vanuit onze vestigingen in Rucphen en Meerbusch bedienen wij de Europese markt. Door middel van een veelzijdig wagenpark, moderne werkplaats en vakkundige mensen, zijn wij dé partner voor Transport en Trailer Service.

Over de functie:


Voor een transportbedrijf is de staat van het materiaal doorslaggevend. Zowel truck, trailer als aanhangwagen moeten ten alle tijden in topconditie zijn Als APK Keurmeester / Monteur ben je hier verantwoordelijk voor. Je hebt technische kennis van zowel truck, trailer als aanhangwagen.

Als monteur werk je zelfstandig en ben je in staat om technische problemen te herkennen en te herstellen. Je hebt een zware verantwoordelijkheid. Een gedegen kennis van de voorschriften, wetten en regelgeving is dan ook zeer belangrijk. Daarnaast ben je ook APK keurmeester.

Binnen je team staat altijd iemand klaar om gestrande collega’s op weg te helpen. Flexibiliteit en mobiliteit zijn dan ook van essentieel belang. Elke handeling wordt vastgelegd in de administratie, je onderhoud de magazijninventarisatie en de
werkplaats en je koopt de onderdelen in. Verder heb je veelvuldig contact met team planning en met onze chauffeurs. Een rol waarin communicatieve vaardigheden essentieel zijn.

De ideale kandidaat:

– Is flexibel, proactief en betrouwbaar;
– Heeft een technische achtergrond en is in het bezit van APK Zware voertuigen.
– Is woonachtig in de regio Zuid-Holland, Noord-Brabant of Zeeland;
– In het bezit van CE rijbewijs.

Wij bieden:

Een uitdagende functie binnen een dynamisch en innovatief bedrijf. Je zult werken binnen een prettige en informele werkomgeving. Bij gebleken geschiktheid is er uitzicht op een vast contract.  Daarnaast biedt Rebro Transport Service doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Ben jij die enthousiaste APK Keurmeester / Monteur waarnaar wij op zoek zijn? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact met ons op via: 0165-224224 of werkenbij@rebrotrailerservice.nl

De 24/7 service van
Rebro Transport

Rebro Trailer Service B.V. is een jong servicebedrijf dat een tevreden en trouwe klantenkring heeft opgebouwd. Met onze uitgebreide werkplaats en ruime ervaring is Rebro Transport altijd in staat om u de service te bieden die u nodig heeft.

Zou u graag willen weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en plan nog vandaag uw werkplaats afspraak in op 0165-224240.