LZV TRANSPORT

LZV transport staat voor Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie transport (LZV). Rebro Transport is een van de eerste transportbedrijven in Nederland die zich richtte op dit type transport. In de loop der jaren hebben we onze expertise flink uitgebreid en zijn we inmiddels uitgegroeid tot Europese grootspeler op het gebied van LZV transport. Door deze manier van transport kunnen grotere en zwaardere ladingen worden vervoerd dan met standaard transportmogelijkheden. Een LZV kan tot wel 50% meer lading vervoeren en dat kan een aanzienlijke besparing van kosten en milieubelasting opleveren! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van LZV transport voor uw logistiek? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. We denken graag met u mee.

LZV TRANSPORT BIEDT U MEER RUIMTE

Het gebruiken van LVZ transport van Rebro Transport geeft u meer ruimte. Wij zijn gespecialiseerd als LZV vervoerder in Europa. Onze vrachtwagencombinaties zijn groter en zwaarder dan het standaard transport. Wij kunnen met onze LZV’s tot wel 50% meer lading vervoeren. Normaliter kan een vrachtwagen tot 33 pallets vervoeren. Bij ons groeit dat tot 52 pallets met de lange vrachtwagencombinatie. Het volume stijgt zelfs naar 160m3. Met onze service bent u dus verzekerd van een vergrootte capaciteit voor uw goederentransport.

TRANSPORT VAN DE TOEKOMST

De LZV combinatie van Rebro Transport is uniek in Europa. Als een van de eerste vervoerders ter wereld kunnen wij 3 x 7,45 BDF wissellaadbakken vervoeren. Wij beschikken tevens over diverse configuraties, specifiek voor iedere vorm van LZV transport. Dit betekent dat wij u kunnen helpen met zowel gekoelde transport of het vervoeren van zeecontainers. Rebro Transport biedt u de trantport voor de toekomst en wij kunnen iedere markt voorzien de transportoplossing.

De professionals van Rebro

Alle LZV chauffeurs van Rebro Transport zijn speciaal geschoold voor dit type transport. De training bestaat uit een intern en extern gedeelte. Interne leren de chauffeurs onder meer te rijden met 2 draaipunten, het aan- en afkoppelen van een LZV en het werken met wissellaadbakken. Extern bestaat uit een 2-daagse rijtraining bij een erkende LZV opleiding. De chauffeurs beschikken over de juiste officiële papieren om met deze vrachtwagens te mogen rijden. Kwaliteit en certificering staat hoog in het vaandel bij ons. Wij garanderen onze klanten dat uw transport in goede handen is bij één van onze gekwalificeerde en professionele chauffeurs.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over LZV transport en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw transport? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0165-224224 of per mail via info@rebrotransport.nl. Onze experts staan voor klaar om u te voorzien van een persoonlijk advies.