fbpx

LZV Transport

Rebro was een van de eerste transportbedrijven in Nederland die zich richtte op LZV transport (lange en zware vrachtwagens). In de loop der jaren hebben we onze expertise flink uitgebreid en zijn we inmiddels uitgegroeid tot Europese grootspeler op het gebied van LZV transport. LZV staat voor het vervoeren door middel van lange en zware voertuigen. Met deze vrachtwagencombinaties kunnen grotere en zwaardere ladingen worden vervoerd dan met standaard transportmogelijkheden. Een LZV kan tot wel 50% meer lading vervoeren en dat kan een aanzienlijke besparing van kosten en milieubelasting opleveren!

Ruimte voor uw transport

Rebro Transport heeft zich gespecialiseerd als LZV vervoerder binnen Europa. Onze vrachtwagencombinaties zijn groter en zwaarder dan het standaard transport. Met onze LZV’s kunnen we tot wel 50% meer lading vervoeren. Het totaal aantal pallets dat u per transport kunt vervoeren groeit daarmee van 33 pallets naar 52 pallets. Met LZV van Rebro Transport stijgt het volume zelfs naar meer dan 160 m3!

Transport van de toekomst

De LZV combinatie van Rebro Transport is uniek in Europa. Als een van de eerste vervoerders ter wereld kunnen wij 3 x 7,45 BDF wissellaadbakken vervoeren. Ook beschikken wij over diverse configuraties, specifiek voor iedere vorm van LZV transport. Of het nu om gekoeld transport gaat of dat er zeecontainers vervoerd moeten worden.

Met al onze configuraties kunnen wij iedere markt voorzien van dé transportoplossing van de toekomst. Onze LZV’s rijden op dit moment zowel in Duitsland als Nederland.

De professionals van Rebro

Al onze LZV chauffeurs zijn speciaal geschoold voor dit type transport. Hun training bestaat uit een intern en een extern gedeelte. Intern leert Rebro Transport onder meer te rijden met 2 draaipunten, het aan- en afkoppelen van een LZV en het werken met wissellaadbakken. Hierna volgt een 2-daagse rijtraining bij een erkende LZV opleiding, waarna een chauffeur over de juiste officiële papieren beschikt om met een LZV te mogen rijden. Zo kunnen wij onze klanten de garantie geven dat hun goederen in goede handen zijn bij een gekwalificeerde en professionele chauffeur.

Meer weten over LZV transport of over deze specialistische transportmogelijkheid en hoe LZV kan worden ingezet voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons uw dedicated transportoplossing bedenken!

Bel ons vrijblijvend

WhatsApp ons