OVER REBRO TRANSPORT

Transport zit in ons DNA

Hans, Anita, Roy en Ralph Rens vormen samen de kern van Rebro Transport Service B.V. Als hecht familiebedrijf zetten wij alles op alles om altijd de best passende logistieke oplossing voor uw bedrijf te vinden én uit te voeren. Hans en Anita begonnen in 2007 met Rebro, maar waren daarvoor al lange tijd actief in de wereld van logistiek en transport. In 2011 stapten zoons Roy en Ralph in het bedrijf. Eerst als chauffeurs, maar zijn nu mede verantwoordelijk voor de werkzaamheden van Rebro Transport.

In het logistieke hart van Europa

Rebro Transport Service is gevestigd in Rucphen. centraal gelegen tussen de grote internationale havens van Antwerpen en Rotterdam en het Ruhrgebied. En bovendien ook de gemeente waar de familie Rens haar wortels heeft. In 2017 verhuisde Rebro naar een nieuw bedrijfspand op de huidige locatie aan de Kraaihei. Daar is het veelzijdige wagenpark ondergebracht in een ruime loods met werkplaats.

Rebro Transport beschikt onder andere over een eigen tankplaats en wasplaats. En ook hier speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Het nieuwe pand is voorzien van zonnepanelen en Rebro Transport is in het bezit van het keurmerk Duurzaam Repareren. Met deze focus op onderhoud en reparatie voorkomen we stilstand van voertuigen en kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Van paard en wagen tot hypermoderne trucks

De liefde voor de transportwereld wordt in de familie Rens van generatie op generatie overgedragen. Zowel de grootvaders van Hans, als die van Roy en Ralph, zaten al in het transport; uiteraard in die tijd nog met paard en wagen. Langzaamaan deed modernisering zijn intrede, terwijl Hans hier van jongs af aan in meegroeide.

Ook Roy en Ralph groeiden op tussen de vrachtwagens. Zo reden ze op jonge leeftijd in de vakanties mee naar Italië en hielpen ze op zaterdag in de werkplaats met het laden en lossen. Het familiebedrijf voortzetten is dan ook een logische stap. De paarden zijn inmiddels vervangen door een hypermodern wagenpark. Maar de passie voor transport zit bij de familie Rens in het bloed.

Betrouwbaar en
betrokken teamwork

In de loop der jaren is Rebro Transport uitgegroeid tot een innovatief transportbedrijf dat uitblinkt in specialistische transporten. Zo was Rebro een van de eerste Nederlandse bedrijven met eigen LZV combinaties en tevens een van de grootste Nederlandse transporteurs met eigen (BDF) wissellaadbakken.

Ook staat Rebro in het teken van duurzaamheid door onder meer met vernieuwde vrachtwagencombinaties de weg op te gaan. Natuurlijk doen wij dit als familie Rens allemaal niet alleen. Dag en nacht zetten meer dan 150 enthousiaste medewerkers zich in voor uw transport: op de weg, op kantoor en in onze eigen werkplaats.