Wagenpark

Rebro Transport Service B.V. beschikt over een uitgebreid en modern wagenpark waarbij kwaliteit en flexibiliteit voorop staan. Onze voertuigen zijn multifunctioneel ingericht en inzetbaar, waardoor wij een breed scala aan vervoersoplossingen kunnen bieden: van regulier goederenvervoer tot volumetransport voor grote ladingen en LZV transport. En op het gebied van rangeren kan Rebro Transport helpen met BDF transport en eigen rangeervoertuigen.

TRACK & TRACE

Onze trucks zijn allemaal voorzien van moderne track & trace apparatuur, net als onze wissellaadbakken en trailers. Daarnaast beschikken onze voertuigen over een boordcomputer en zijn ze uitgerust met diverse veiligheidsmiddelen. Zo hebben de chauffeurs met Driver, ons eigen innovatieve software systeem, altijd een persoonlijke assistent bij zich.

Naast het verwerken van verlofaanvragen en het sturen van berichten, bevat Driver real time klantgegevens en kunnen schades en reparatieaanvragen direct worden doorgegeven. De monteurs in onze werkplaats kunnen zo meteen nieuwe  onderdelen bestellen en het voertuig kan gelijk bij terugkomst worden gerepareerd. Zo wordt stilstand van de wagens tot een minimum beperkt.

Focus op kwaliteit

Rebro hecht veel waarde aan het in optimale staat houden van het wagenpark. Daarom hebben op onze locatie in Rucphen niet alleen een werkplaats voor reparaties en onderhoud, maar ook een eigen wasstraat en tankplaats. Ook onze chauffeurs dragen bij aan het hoog houden van de kwaliteit van ons transport: door diverse trainingen leren ze het beste uit de voertuigen te halen.

Bel ons vrijblijvend

WhatsApp ons