VEELZIJDIG
WAGENPARK

Rebro Transport Service B.V. beschikt over een uitgebreid en modern wagenpark, waarbij kwaliteit en flexibiliteit voorop staan. Onze voertuigen zijn multifunctioneel ingericht en inzetbaar, waardoor wij een breed aanbod vervoersoplossingen kunnen bieden: van regulier goederenvervoer tot volume transport voor grote ladingen en LZV transport. Op het gebied van rangeren kan Rebro Transport helpen met BDF transport en eigen rangeervoertuigen. En dit alles komt samen in één uitgebreid wagenpark.

TRACK & TRACE

Onze trucks zijn allemaal voorzien van moderne track & trace apparatuur, net als onze wissellaadbakken en trailers. Daarnaast beschikken onze voertuigen over een boordcomputer en zijn ze uitgerust met diverse veiligheidsmiddelen. Zo hebben de chauffeurs met Driver, ons eigen innovatieve software systeem, altijd een persoonlijke assistent bij zich.

DRIVER APP

Naast het verwerken van verlofaanvragen en het sturen van berichten, bevat elektronische applicatie Driver klantgegevens en kunnen schades en reparatieaanvragen direct worden doorgegeven. De monteurs in onze werkplaats kunnen zo meteen nieuwe onderdelen bestellen en het voertuig kan gelijk bij terugkomst worden gerepareerd. Het wagenpark van Rebro is dus altijd op de hoogte.

Kwaliteit in het gehele wagenpark

Rebro Transport hecht veel waarde aan het in optimale staat houden van het wagenpark. Daarom hebben op onze locatie in Rucphen niet alleen een werkplaats voor reparaties en onderhoud, maar ook een eigen wasstraat en tankplaats. Ook onze chauffeurs dragen bij aan de kwaliteit van ons transport: door diverse trainingen leren ze het beste uit de voertuigen te halen.

LNG transport
LNG transport Rebro
LNG transport Rebro