Rangeer Service

Rebro Transport Service BV is niet alleen transporteur, maar ook een betrouwbare verhuurpartner voor diverse configuraties rangeervoertuigen en terminaltrekkers. Wij verhuren zowel nieuwe als gebruikte rangeervoertuigen die kunnen worden ingezet voor het verplaatsen van volgeladen trailers of wissellaadbakken.

Snel en eenvoudig

De inzet van rangeervoertuigen kan essentieel zijn in uw bedrijfsproces. Door hun aangepaste constructie en werking zijn rangeervoertuigen vaak tot wel drie maal sneller dan een standaard vrachtwagen als het gaat om het rangeren van een trailer of wissellaadbak. Bovendien hoeven bestuurders niet uit te stappen om aan- en af te koppelen omdat er geen steunpoten omhoog gedraaid hoeven te worden.

Veilig transport

Rangeervoertuigen zijn over het algemeen ook zeer veilig. Ze rijden op lage snelheid en de cabines geven ruim zicht rond het voertuig. Een bijkomend voordeel is dat een chauffeur geen groot rijbewijs nodig heeft voor het besturen van een rangeervoertuig. Door de beperkte snelheid volstaat een officieel terminaltrekker-certificaat.

Rangeerchauffeurs

Heeft u voor uw werkzaamheden een (extra) rangeerchauffeur nodig? Ook hiervoor kunt u bij Rebro aankloppen. Onze gecertificeerde chauffeurs helpen u graag bij het uitvoeren van uw opdracht wanneer dit nodig is. Ook het zelf behalen van de certificering voor het besturen van een rangeervoertuig kan bij Rebro Transport Service.

Extra service

Rebro Transport heeft een aantal verschillende rangeervoertuigen en terminaltrekkers en adviseert u graag over welk voertuig het meest geschikt is voor uw werkzaamheden. Daarnaast brengen wij het rangeervoertuig voor u naar de gewenste locatie en halen we dit na gebruik weer op. Is de nood hoog? Vaak kunnen we dezelfde dag nog een rangeervoertuig leveren.

Meer weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van rangeren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons vrijblijvend

WhatsApp ons