RANGEER SERVICE

Rebro Transport Service BV is niet alléén transporteur, maar ook een betrouwbare verhuurder van rangeervoertuigen en terminaltrekkers. Wij verhuren zowel nieuwe als gebruikte rangeervoertuigen, die kunnen worden ingezet voor het verplaatsen van volgeladen trailers of wissellaadbakken.

EENVOUDIG
RANGEERVOERTUIGEN
HUREN

De inzet van rangeervoertuigen kan essentieel zijn in uw bedrijfsproces. Door de aangepaste constructie en werking zijn rangeervoertuigen vaak tot wel drie maal sneller dan een standaard vrachtwagen. Zeker wanneer er gekeken wordt naar het rangeren van een trailer of wissellaadbak. Bovendien hoeven bestuurders niet uit te stappen om aan- en af te koppelen. Er hoeven geen steunpoten omhoog gedraaid te worden met de rangeer service van Rebro Transport.

VEILIG TRANSPORT DOOR REBRO

Rangeervoertuigen zijn bijzonder veilig. Ze rijden op lage snelheid en de cabines geven ruim zicht rond het voertuig. Een bijkomend voordeel is dat de chauffeur van een rangeervoertuig geen groot rijbewijs nodig heeft. Door de beperkte snelheid volstaat een officieel terminaltrekker-certificaat. Kortom, een slimme keuze om voor de rangeerservice te kiezen van Rebro Transport.

RANGEERCHAUFFEURS

Heeft u een (extra) rangeerchauffeur nodig? Hiervoor kunt u bij Rebro Transport aankloppen. Onze gecertificeerde chauffeurs helpen u graag bij het uitvoeren van uw opdracht, waar en wanneer dit nodig is. Ook het behalen van de certificering voor het besturen van een rangeervoertuig kan bij Rebro Transport Service.

Extra service rangeervoertuigen van Rebro transport

Rebro Transport heeft een aantal verschillende rangeervoertuigen en terminaltrekkers. Wij adviseren u graag over welk voertuig het meest geschikt is voor de werkzaamheden. Daarnaast brengen wij het rangeervoertuig voor u naar de gewenste locatie én halen dit na gebruik weer op. Nood aan de man? Vaak kunnen we dezelfde dag nog een rangeervoertuig leveren.

Meer weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van rangeren? Neem vrijblijvend contact met ons op!