fbpx

WERKPLAATS

Voor een transportbedrijf is de staat van het materieel doorslaggevend. Zowel truck, trailer als aanhangwagen moeten te allen tijde in topconditie zijn. Wij als service partner begrijpen dat als geen ander. Rebro Trailer Service B.V beschikt over een moderne werkplaats, waaronder een hypermoderne APK keurstraat compleet met remmentestbank, volledige uitgeruste smeerput en een eigen magazijn. Onze gespecialiseerde vakmensen met meer dan 100 jaar ervaring staan 24/7 voor u klaar. En in onze digitale omgeving bent u te allen tijde op de hoogte van de status van uw voertuig.
Rebro Trailer Service B.V. is strategisch gelegen in Rucphen. Onze werkplaats ligt namelijk middenin de geografische driehoek die wordt gevormd door Antwerpen, Rotterdam en het Ruhrgebied (RAR). Via de ontsluiting op de snelweg bent u binnen mum van tijd bij onze vestiging. Door deze strategische ligging bent u verzekerd van een snelle service.

Neem vandaag contact met ons op

Rebro Trailer Service B.V. is een relatief jong service bedrijf wat een tevreden en trouwe klantenkring opgebouwd heeft. Met onze uitgebreide werkplaats en ruime ervaring zijn wij altijd in staat om u de service te kunnen bieden die u nodig heeft.

Zou u graag willen weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en plan nog vandaag uw werkplaatsafspraak in op 0165-224240.

Bel ons vrijblijvend

WhatsApp ons