Vestigingen

In Rucphen bevindt zich onze hoofdvestiging welke strategisch is gelegen middenin de geografische driehoek die wordt gevormd door Antwerpen, Rotterdam en het Ruhrgebied (RAR). Via de ontsluiting op de snelweg bent u binnen mum van tijd bij onze vestiging. Daarnaast is er een vestiging in Düsseldorf. Vanaf hier bedienen we de Duitse markt met onze LZV transporten.

Rucphen

In Rucphen bevindt zich onze hoofdvestiging welke strategisch is gelegen middenin de geografische driehoek die wordt gevormd door Antwerpen, Rotterdam en het Ruhrgebied (RAR). Naast een 5000m2 parkeerterrein beschikken we over een LZV truckwash, tankstation en een 1300m2 werkplaats. Via de ontsluiting op de snelweg bent u binnen mum van tijd bij onze vestiging.

Düsseldorf

Düsseldorf ligt op een relatief korte afstand vanaf de Nederlandse grens. Vanaf hier organiseren we onze internationale LZV transporten van en naar Duitsland. Als uw logistieke partner in BDF wissellaadbakken is Duitsland méér dan een logische keuze. Door ons uitgebreide netwerk zijn we in staat om een (internationale) dedicated LZV transportoplossing te bieden.