TRANSPORT SERVICE

Wij begrijpen als geen ander dat een onderneming staat of valt met de juiste logistieke planning. Immers: zonder transport staat alles stil. Wij zijn dan ook altijd in beweging met onze trucks met mogelijkheden variërend van trekker-oplegger, combi en LZV. Altijd en overal! Met onze strategische locaties in Rucphen en Düsseldorf zorgen wij door middel van innovatieve transportoplossingen dat uw goederen altijd op de plaats van bestemming komen.

Multifunctionele transport service

Of het nu deelladingen door Nederland betreft of compleetlading door Europa. Onze voertuigen zijn multifunctioneel ingericht. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog meer service bieden dan ze gewend zijn. Ook zijn al onze voertuigen, trailers of wissellaadbakken te traceren. Op deze manier kunnen we onze klanten die gebruik maken van onze transport service real-time inzicht geven in de locatie van hun goederen.

BDF wissellaadbakken en LZV transport

Rebro Transport heeft zich gespecialiseerd in BDF wissellaadsysteem transport. Met onze 500 wissellaadbakken kunnen we op bijna iedere locatie laden, verkorten we de wachttijd van onze chauffeurs en bepalen klanten hun eigen laad en afhaaltijd.

Rebro Transport heeft zich ook gespecialiseerd in LZV transport binnen Europa. Met deze ecocombi’s vervoeren we 50% meer vracht, terwijl de vrachtkosten met minder dan 15% toenemen. Daarnaast is de belasting voor het milieu ook drastisch verminderd. LZV transport is dus het nieuwe standaard.

LNG transport

Naast BDF en LZV transport mogen wij ons ook specialist in LNG transport noemen. Wij zijn namelijk een van de éérste Nederlandse transportbedrijven die zich richt op de inzet van elektrische trucks. Hierdoor hebben wij onze expertise flink kunnen uitbreiden en zijn wij goed voorbereid op de komst van een volledig elektrisch aangedreven vrachtwagen. Duurzaamheid is bij onze transport service van groot belang. 

REBRO TRANSPORT IS EEN INTERNATIONAAL TRANSPORTBEDRIJF DAT IN DE LOOP DER JAREN EEN TEVREDEN EN TROUWE KLANTENKRING OPGEBOUWD HEEFT. MET ONS UITGEBREIDE WAGENPARK EN RUIME ERVARING ZIJN WIJ ALTIJD IN STAAT OM DE MEEST UITEENLOPENDE TRANSPORTBEHOEFTEN TE KUNNEN AANBIEDEN. EEN DEDICATED TRANSPORTOPLOSSING!

ZOU U GRAAG WILLEN WETEN WAT WIJ MET ONZE TRANSPORT SERVICE VOOR U KUNNEN BETEKENEN? WACHT DAN NIET LANGER EN NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP OM UW TRANSPORT IN TE PLANNEN!