TRANSPORT SERVICE

Wij begrijpen als geen ander dat een onderneming staat of valt met de juiste logistieke planning. Immers: zonder transport staat alles stil. Wij zijn dan ook altijd in beweging met onze trucks met mogelijkheden variërend van trekker-oplegger, combi en LZV. Altijd en overal! Met onze strategische locaties in Rucphen en Düsseldorf zorgen wij door middel van innovatieve transportoplossingen dat uw goederen altijd op de plaats van bestemming komen.

Multifunctioneel transport

Of het nu deelladingen door Nederland betreft of compleetlading door Europa. Onze voertuigen zijn multifunctioneel ingericht. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog meer service bieden dan ze gewend zijn. Ook zijn al onze voertuigen, trailers of wissellaadbakken te traceren. Op deze manier kunnen we onze klanten real-time inzicht in de locatie van hun goederen geven.

BDF wissellaadbakken en LZV transport

Rebro Transport heeft zich gespecialiseerd in BDF wissellaadsysteem transport. Met onze 120 wissellaadbakken kunnen we op bijna iedere locatie laden, verkorten we de wachttijd van onze chauffeurs en bepalen klanten hun eigen laad en afhaaltijd.

Rebro Transport heeft zich ook gespecialiseerd in LZV transport binnen Europa. Met deze ecocombi’s vervoeren we 50% meer vracht, terwijl de vrachtkosten met minder dan 15% toenemen. Daarnaast is de belasting voor het milieu ook drastisch verminderd. LZV transport is dus het nieuwe standaard.

REBRO TRANSPORT IS EEN INTERNATIONAAL TRANSPORTBEDRIJF DAT IN DE LOOP DER JAREN EEN TEVREDEN EN TROUWE KLANTENKRING OPGEBOUWD HEEFT. MET ONS UITGEBREIDE WAGENPARK EN RUIME ERVARING ZIJN WIJ ALTIJD IN STAAT OM DE MEEST UITEENLOPENDE TRANSPORTBEHOEFTEN TE KUNNEN AANBIEDEN. EEN DEDICATED TRANSPORTOPLOSSING!

ZOU U GRAAG WILLEN WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN? WACHT DAN NIET LANGER EN NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP OM UW TRANSPORT IN TE PLANNEN!