REPARATIE EN ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud aan uw voertuig is onmisbaar in de wereld van logistiek en transport. Rebro Transport zorgt ervoor dat uw voertuigen weer veilig de weg op kunnen. Zo bent u verzekerd dat uw transport veilig aankomt op de bestemming.

Hoe Rebro Transport veiligheid garandeert
Vanaf de eerste reparatie leggen we een dossier aan zodat we te allen tijde op de hoogte zijn van de exacte specificaties van het voertuig. Iedere keer dat uw voertuig binnenkomt inspecteren we het aan de hand van ons dossier. Zo zijn we er zeker van dat alle punten gecontroleerd en up to date zijn. Mocht het nodig zijn dan houden we u bij iedere stap in het proces op de hoogte. Transparant en duidelijk!

Neem vandaag contact
met ons op

Rebro Trailer Service B.V. is een relatief jong service bedrijf wat een tevreden en trouwe klantenkring opgebouwd heeft. Met onze uitgebreide werkplaats en ruime ervaring zijn wij altijd in staat om u de service te kunnen bieden die u nodig heeft.

Zou u graag willen weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en plan nog vandaag uw werkplaatsafspraak in op 0165-224240.