Elektrische vrachtwagen

De toekomst van transport

Bij Rebro Transport staat duurzaamheid voorop. Om die reden zijn we ons nu al aan het voorbereiden voor het moment dat we een elektrische vrachtwagen aan onze vloot mogen toevoegen. Op dit moment zijn we een van de eerste Nederlandse transportbedrijven met een grote LNG vloot. We hopen deze snel uit te kunnen breiden met een elektrische truck.

Pionier in duurzaam transport

Binnen de EU is er een doelstelling gemaakt om in 2030 de CO2-commissie met 30% teruggedrongen te hebben vanuit vrachtwagentransport. Om aan de eisen van dit klimaatakkoord te kunnen voldoen moeten er veranderingen doorgevoerd worden binnen onze branche. Met het toevoegen van onze LNG vloot heeft Rebro Transport al goede stappen gezet richting duurzamer transport. Een volledig elektrisch aangedreven vrachtwagen kan op dit moment nog niet ingezet worden voor het langeafstandsverkeer. Dankzij onze LNG vloot bereiden wij ons voor op het moment dat dit wél kan. Hierdoor zijn we pionier op het gebied van duurzaam transport.

Voordelen elektrisch transport

Elektrische vrachtwagens stoten geen uitlaatgassen uit waardoor de luchtkwaliteit zal verbeteren. Om die reden zijn deze trucks ook goed in te zetten voor stedelijk vervoer. In deze gebieden hebben ze naast de CO2 uitstoot vaak te maken met het geluid wat een reguliere truck maakt. Een elektrische vrachtwagen is veel stiller waardoor dit probleem ook wordt aangepakt.  

 

Wat kunnen wij u nog meer bieden?

Rebro Transport biedt multifunctioneel transport aan. Een onderneming staat of valt met de juiste logistieke planning, dat begrijpen wij als geen ander. Naast LNG transport kunnen wij u helpen met:

Rebro helpt u graag verder

Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen rondom de elektrische vrachtwagen en de vloot van Rebro Transport? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Ons team van specialisten staat voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken via 0165-224224 of per mail via info@rebrotransport.nl.