Voor onze locatie in Rucphen zijn wij op zoek naar een:

(BEGINNENDE) RANGEERCHAUFFEUR

In 2007 zijn we vanuit een sterk geloof gestart met onze onderneming. Heel wat jaren leveren wij met enthousiasme en eenvoud altijd de best passende oplossing. Onze ambitie! Wij zijn ervan overtuigd dat we dit blijvend kunnen doen door het creëren van duidelijke, innovatieve en specialistische uitkomsten. Waarbij een duurzame gezonde groei met de juiste mensen centraal staat.

Flexibiliteit en continue in beweging zijn staan centraal. We zijn gericht op ontwikkelingen en we zijn innovatief. We zijn steeds bewust bezig met de ander. We verplaatsen en verdiepen ons in de ander en realiseren we met elkaar de best passende oplossing.

Vanuit onze vestigingen in Rucphen en Meerbusch bedienen wij de Europese markt. Door middel van een veelzijdig wagenpark, moderne werkplaats en vakkundige mensen, zijn wij dé partner voor Transport en Trailer Service.

Over de functie:


Het efficiënt en effectief rijden van ritten is van essentieel belang. Als LZV chauffeur verzorg je dan ook het transport van diverse goederen binnen Nederland, België en/of Duitsland. Daarnaast draag je zorg voor het correct laden en lossen van de LZV. Ook het koppelen van de trailers behoort tot de werkzaamheden.

Onze LZV chauffeurs zijn letterlijk het visitekaartje van ons bedrijf, daarom ben je representatief en professioneel. Een gedegen kennis van de voorschriften, wetten en regelgeving is zeer belangrijk.

In deze functie zal je zowel dag- als/of nachtdiensten draaien. Een flexibele instelling qua werktijden is daarom vereist. Verder heb je veelvuldig contact met onze planning en onze klanten. Een rol waarin communicatieve vaardigheden essentieel zijn.

De ideale kandidaat:

– Is flexibel, nauwkeurig en betrouwbaar;
– Is gemotiveerd;
– Is in het bezit van een CE rijbewijs;
– Is in het bezit van een LZV certificaat of bereid dit te halen;
– Is woonachtig in de regio Zuid-Holland, Noord-Brabant of Zeeland.

Wij bieden:

Een uitdagende functie binnen een dynamisch en innovatief bedrijf. Je zult werken binnen een prettige en informele werkomgeving. Bij gebleken geschiktheid is er uitzicht op een vast contract. Daarnaast biedt Rebro Transport Service doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Ben jij die enthousiaste combinatie chauffeur waarnaar wij op zoek zijn? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact met ons op via: 0165-224224 of werkenbij@rebrotransport.nl

De 24/7 service van
Rebro Transport

Rebro Trailer Service B.V. is een jong servicebedrijf dat een tevreden en trouwe klantenkring heeft opgebouwd. Met onze uitgebreide werkplaats en ruime ervaring is Rebro Transport altijd in staat om u de service te bieden die u nodig heeft.

Zou u graag willen weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en plan nog vandaag uw werkplaats afspraak in op 0165-224240.