Transportbedrijven vacatures

Ben je op zoek naar vacatures binnen transportbedrijven? Bij Rebro Transport zijn we op zoek naar nieuwe collega’s en hebben we verschillende openstaande functies. Wil jij graag aan de slag bij een innovatief en specialistisch bedrijf? Neem dan eens een kijkje op onze website.

 

Over Rebro Transport

Rebro Transport is een groeiende organisatie waar dagelijks alles op alles wordt gezet om de best passende logistieke oplossingen voor een bedrijf te bieden. Wij hebben twee vestigingen in Europa, waarvan een in Rucphen. Duurzaamheid is bij ons een belangrijk onderwerp. Zo is ons hoofdkantoor voorzien van zonnepanelen en rijden wij al met LNG vrachtwagens. Hiermee bereiden we onszelf direct voor op de elektrische vrachtwagen, die we hopelijk snel aan onze vloot toe mogen voegen. Wij zetten ons dag en acht in voor transport. Dat doen we met 150 enthousiaste medewerkers en wie weet mogen we jou daar binnenkort aan toevoegen.

 

Openstaande vacature binnen ons transportbedrijf

Dankzij onze groeiende organisatie zijn wij ook continu op zoek naar nieuwe collega’s die ons team willen versterken. We hebben functies binnen verschillende afdelingen zoals transport, warehouse, kantoor en in de garage. Een flexibele instelling qua werktijden is vereist omdat wij werken met ploegendiensten. Daarnaast is het mogelijk om een fulltime of parttime dienstverband aan te gaan.

Chauffeur worden bij Rebro Transport?

Wil jij graag aan de slag als chauffeur? Op dit moment zijn wij op zoek naar een LZV chauffeur, Combi Chauffeur en Trailer Chauffeur. Efficiëntie en effectiviteit zijn van essentieel belang. Het is belangrijk dat je representatief en professioneel bent, je bent immers het visitekaartje van ons bedrijf. Ben jij mobiel, betrokken en een harde werker? Solliciteer dan op een van de vacatures binnen ons transportbedrijf.

Wat kun je verwachten?

Wanneer jij een van de vacatures binnen ons transportbedrijf komt invullen, dan kom je te werken in een informele en sociale werksfeer. Er wordt jaarlijks aandacht besteed aan cursussen en trainingen zodat jouw professionele kennis vergroot wordt. Ook rijd je altijd met modern materiaal en krijg je een gedegen inwerkperiode waarin je meegenomen wordt door een van je nieuwe collega’s.

 

Ben jij enthousiast geworden en is een van de vacatures binnen ons transportbedrijf iets voor jou? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over de sollicitatie? Neem dan contact met ons op via: 0165-224224 of werkenbij@rebrotransport.nl.