Transportservice Nederland

Ben jij op zoek naar transportservice binnen óf buiten Nederland? Rebro Transport helpt je graag verder. Wij zijn gevestigd in Rucphen en Düsseldorf, een ideale uitvalsbasis tussen de grote internationale havens van Antwerpen, Rotterdam en het Ruhrgebied. Met ons veelzijdige wagenpark en eigen tank- en wasplaats kunnen wij veel voor je betekenen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Wij vertellen je er graag meer over.

Rebro Transport

Een onderneming staat of valt met een goede logistieke planning en dat begrijpen wij maar al te goed. Zonder transport valt het hele logistieke proces stil. Onze transportservice in Nederland is dan ook altijd in beweging, altijd en overal. Wij bieden multifunctioneel transport aan. Wat dat inhoud? Dat betekent dat wij verschillende soorten services aan kunnen bieden.

Wat kun jij verwachten van Rebro Transport?


Wanneer jij gaat solliciteren op een van de vrachtwagenchauffeur vacatures dan verwachten wij dat je in het bezit bent van het juiste rijbewijs en de bijbehorende certificaten. In ruil daarvoor kom jij te werken in een sociale, informele werksfeer en rijd je met modern materiaal. Daarnaast worden er jaarlijks cursussen gegeven om jouw kennis te vergroten.

BDF wissellaadbakken

Een van de mogelijkheden van onze transportservice in Nederland én het buitenland is het BDF wissellaadbakken transport. Wij hebben ruim 500 wissellaadbakken in bezit en kunnen daarmee op bijna iedere locatie laden. Daarnaast verkorten wij de wachttijd van de chauffeurs en hebben onze klanten zelf in de hand wanneer er wordt geladen.

LZV & LNG

Naast het BDF transport hebben wij ons gespecialiseerd in het LZV transport. Dit zijn ecocombi’s waarmee we 50% meer vracht kunnen vervoeren tegen 15% lagere vrachtkosten. Aangezien de belasting voor het milieu voor dit type transport is verminderd wordt het gezien als de nieuwe standaard. Zoek jij een LZV transportservice in Nederland, dan zit je bij Rebro Transport goed.

Wellicht heb je al wel eens van de term LNG transport gehoord. Dit is een duurzamere manier van transport. LNG voertuigen rijden deels elektrisch waardoor er minder CO2 uitstoot plaats vindt tijdens de rit. Wij zijn een van de eerste Nederlandse transportbedrijven die met dit type vrachtwagens rijdt. Door ons nu al bezig te houden met LNG, bereiden wij ons optimaal voor op de komst van elektrische vrachtwagens. Wij hopen de elektrische truck dan ook snel aan onze vloot toe te mogen voegen.

Ontdek de transportservice van Rebro Transport

Onze transportservice in Nederland biedt voldoende mogelijkheden voor jouw vraagstuk. Ben jij benieuwd wat wij voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen? Wij denken graag met je mee. Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@rebrotransport.nl of stuur ons een berichtje in de chat. Liever telefonisch contact, ook dat is geen probleem. Wij zijn bereikbaar via 0165-224224. Ons team staat voor je klaar.