Vacature vrachtwagenchauffeur

Bij Rebro Transport zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken. Ben jij een chauffeur en wil jij werken in een innovatief, specialistisch en nog steeds groeiende organisatie? Dan sluit een van deze vrachtwagenchauffeur vacatures zeker bij je aan. Wij zoeken:

Over Rebro Transport

Rebro Transport is een jong servicebedrijf dat door de jaren heen een trouwe en tevreden netwerk heeft opgebouwd. Wij hebben een uitgebreide werkplaats tot onze beschikking waardoor wij altijd in staat zijn om onze klanten de diensten te leveren die zij nodig hebben. Wij vinden het belangrijk dat het hele team hier actief aan bijdraagt. Onze ideale kandidaat voor de vrachtwagenchauffeur vacature is dan ook klantgericht, sociaal en betrouwbaar.

Wat kun jij verwachten van Rebro Transport?


Wanneer jij gaat solliciteren op een van de vrachtwagenchauffeur vacatures dan verwachten wij dat je in het bezit bent van het juiste rijbewijs en de bijbehorende certificaten. In ruil daarvoor kom jij te werken in een sociale, informele werksfeer en rijd je met modern materiaal. Daarnaast worden er jaarlijks cursussen gegeven om jouw kennis te vergroten.

Goed werkgeverschap

Je komt rechtstreeks bij Rebro Transport in dienst, wij werken niet via een payroll constructie. Wanneer er beloningen worden uitgereikt kijken wij altijd naar de leeftijd, kennis en ervaring. Heb jij een studieschuld? Dan kijken wij samen of we hier een deel van over kunnen nemen.

Solliciteer direct op een van onze vrachtwagenchauffeur vacatures

Ben jij overtuigd dat Rebro Transport en onze vacature bij jou past? Solliciteer dan direct via onze website, wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Heb jij nog vragen over ons team, de diensten die wij leveren of onze werkplaats? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0165-224224. Wij komen graag met je in contact.